Home

Over View 2 Opportunities

Na Runway to Opportunities (R2O) door Bedrijfskring Lelystad in 2014, volgde Maintenance to Opportunities (M2O) door Ondernemersvereniging de Driehoek (OVDD) in 2015. Dit jaar neemt de Diamant van Midden Nederland het stokje over en hebben View to Opportunities voor u georganiseerd!

Hoofdthema: Verbinding
V2O staat voor View to Opportunities, vrij vertaald; ‘het uitzicht op mogelijkheden’. Deze bijeenkomst, voor en door de bedrijvenkringen van de Noord-Veluwe en Flevoland, wordt dit keer georganiseerd door De Diamant van Midden-Nederland. Het accent ligt op mogelijkheden zien en kansen benutten tussen het 'oude en nieuwe land'. Kortom; elkaar ontmoeten en verbinding maken!

De drie thema’s en hun sprekers

Groei/groen
Op een bijeenkomst die als vertrekpunt heeft “View To Opportunities” mag de Floriade 2022 simpelweg niet ontbreken! Met een kakelverse Floriade BV wordt door directeur Tuinbouw & Financiën, Jan Willem Griep, verteld hoe Floriade 2022 is georganiseerd, hoe de samenwerking met (lokaal) bedrijfsleven wordt ingevuld en wat dat voor opportunities oplevert!.

Bereikbaarheid
De wereld ligt aan onze voeten, maar dan moet je er wel kunnen komen! In deze tijden, waarin we gelukkig zien dat het dieptepunt van de recessie achter ons ligt, zien we helaas ook steeds meer knelpunten waar het de bereikbaarheid betreft. Arno van Dijk van EVO geeft inzage in de problemen van de diverse knelpunten in onze regio. Denk aan de Nijkerkerburg, de Elburgerbrug, Kornwerderzand, Roggebot maar ook de doorstroming A28. Wat betekenen deze knelpunten voor het bedrijfsleven, en wat kunnen we er aan doen?

Zakelijk toerisme 
Jean-Jacques Jouret is projectleider Congresbureau Regio Zwolle en commercieel manager van Landstede. Hij neemt u mee in de wondere wereld van het zakelijk toerisme. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de kansen en mogelijkheden van Lelystad Airport en onze prachtige Veluwe. Hoe kunnen we verbinden? Wat is nou exact zakelijk toerisme en wat kan het voor u als ondernemer betekenen?

Dit jaar is de de Diamant van Midden Nederland het centrale aanspreekpunt, zie hiervoor de pagina Contact.

© 2018 Gezamenlijke bedrijfskringen Flevoland en Veluwerand

Realisatie: Sybit - Software op Maat